BaPit w tej chwili jest chyba daleko od swojej czeszki, a on narazie jest 'w pracy'
Cierpliwie czekam. :lol:
Łoł, ale ze mnie boorack - dopiero teraz zajrzałem do tego wątku i przypomniałem sobie o fotkach Będę zmieniał olej w ciągu tygodnia, to jak auto będzie w górze, to cyknę foty. Generalnie są to takie walce o wysokości 2 cm z wytłoczonymi tulejkami gwarantującymi idealne wycentrowanie. Naprawdę fajny patent - tył siedzi na prawie seryjnej wysokości, natomiast różnica w prowadzeniu auta jest wyraźnie odczuwalna k
Pozdrawiam!
Bartek
[ Dodano: Pon 27 Lut, 06 08:48 ]
Zamieszczone przez KLOCek
Jakby ktoś był zainteresowany z okolic Wrocławia, to też mam to zamontowane (koszt 140zł w GALLu, byłem pionierem we Wrocławiu). Moim zdaniem, jest to rzecz niezbędna szczególnie po zamontowaniu osłony metalowej (koszt kompletu osłony i pełnego montarzu 1100zł w Centrum TMT)
masz dystanse pod przednie sprężyny ?? jak zachowuje się auto po ich zamontowaniu ? i jakiej są wysokości ?? sprawdzałeś może po tym zabiegu geometrię ?? i wrzucałeś je pod seryjne springi, czy wymieniałeś na krótsze ? i czy ewentualnie pomógłbyś przy zorganizowaniu takiego kompletu ? uff. ciężka seria pytań
masz dystanse pod przednie sprężyny ?? jak zachowuje się auto po ich zamontowaniu ? i jakiej są wysokości ?? sprawdzałeś może po tym zabiegu geometrię ?? i wrzucałeś je pod seryjne springi, czy wymieniałeś na krótsze ? i czy ewentualnie pomógłbyś przy zorganizowaniu takiego kompletu ? uff. ciężka seria pytań
Pozdrawiam,
Bartek
Ja mam takie dystanse do seryjnych amorów i sprężyn i na tyle sprężyny z zestawy na złe drogi. Geometria podobno nie zmienia się. Sparwdzałem i jest OK. Tak jak pisałem tulejki przód 70 zł w ASO.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Pozdrawiam,
Bartek
Ja mam takie dystanse do seryjnych amorów i sprężyn i na tyle sprężyny z zestawy na złe drogi. Geometria podobno nie zmienia się. Sparwdzałem i jest OK. Tak jak pisałem tulejki przód 70 zł w ASO.
Ja mam swoja "czeszke" podniesiona o 2 cm. Mam wstawione takie dystanse i blache pod silnikiem. NIestety musze CIe zmartwic ale mi robili geometrie bo sie zmienia. Wiem bo kolega jest szefem salonu i serwisu ASO w Szczecinie. Teraz Octavka wyglada czadersko jak pol terenowa i nie grozne krawezniki i koleiny
Czy wersja 4x4 ma już te dystanse włożone? Bo jeśli ja mam 4x4 a wydaje mi się że on stoi tak samo jak np. O1 tour, to chyba mniej by mnie szarpnęło po kieszeni włożenie tych dystansów a nie od razu wymiana załego zawieszenia za 1300 euro.
Koledzy, pomóżcie!
A i tak zaraz się położę zobaczyć
Komentarz